Presenttips!

Mitt Konto

Önskelista

Köpvillkor

Inspiration


Fri frakt över 799 kr

Öppet köp 14 dagar

Köp nu betala sen

Vi vill redan nu dela med oss av de fantastiska inredningstrenderna som vi redan nu ser kommer att vara stora inför 2021! Även om vi precis börjat inreda mer för hösten, måste vi visa de stora trender som vi både ser inom inredning och kulörer inför 2021. Då kan du som gillar att följa inredningstrender redan nu planera hur du vill inreda ditt hem under det kommande året.

Syftet med inredningen i vårt hem 2021 kommer att ha sin grund i året 2020. Det har varit ett speciellt år där de flesta av oss fått spendera extra mycket tid hemma. Hemmets betydelse för oss har spelat en stor roll i år då vi har insett hur viktigt det är att ha ett hem där vi både kan slappna av och umgås i. Lärdomarna från 2020 tar vi med oss in i det kommande året som förhoppningsvis blir ett mer lättsamt år! Nu vill vi investera i inredning som faktiskt har en betydelse för vårt välmående i hemmet och samtidigt vill vi tänka smart och långsiktigt med våra inköp och inredningsval. I naturen finner vi vårt lugn och det är just naturen som visar sig i majoriteten av inredningstrenderna för det kommande året, men vi ser också ett behov av glädje, wow-faktor och därför kommer även starka färger att spela en stor faktor i våra inredningsval.

Oavsett om du vill uppdatera hemmet med nya naturnära produkter, eller få in mer färg så har vi sammanställt några av de hetaste trenderna som du inte får missa för att få till det där personliga hemmet vi alla vill ha.

1. Jordnära färger och naturmaterial

De jordnära kulörerna är här för att stanna! Våra hem har under 2020 fått mer jordiga toner.  Sandbeige, greige, mjuka och gröna toner. På väggar, sänggavlar, soffor, mattor, köksbord - ja nu vill vi fortsätta att vara nära naturen både i färgval samt i materialval! Rotting, och ljust trä fortsätter även att under 2021 att ta plats i våra hem. Det finns oändligt med variationer hur du kan inreda med jordnära färger. Glöm inte att variera de jordiga färgerna från ljust till mörkt. Vi mår bra av kontraster, även i dessa naturnära färger. Vi har flera inredningsfavoriter som blir jättefina att kombinera. 

 


2. Röda toner

För den vågade så är röda toner helt rätt 2021! Även djärva rosa färger fungerar bra in i färgskalan. Varför inte bryta av de jordnära färgerna med vågade kuddfodral, filtar, gardiner eller ljus? Vi har flera favoriter som vi verkligen vill flytta in i våra hem under 2021!

 

3. Pasteller pasteller pasteller…

Vi tröttnar aldrig på pasteller, och även de hänger med in i 2021. Om du vill implementera färg i ditt hem men inte riktigt vill satsa på en vågad röd färg kanske pastellerna är något för dig? Pastellerna är harmoniska, och fungerar i de allra flesta rummen. Några av våra bästsäljare inom inredningsdetaljerna är i flera fina pastellfärger, och speciellt till barnrummet! Nedan finner du några av våra favoriter just nu.

 

 

 

4. Underbara blå

Även under 2021 kommer de blå tonerna hänga med. Visst är blå en helt magiskt färg? Vi förstår verkligen varför blå är en favorit i många skandinaviska hem, den är både lugn och harmonisk. Men blått kan också vara väldigt iögonfallande genom en petrolblå soffa eller mörkblå sänggavel som får vara rummets mittpunkt. Vi inreder dessutom vårt hem med blå textilier i både sovrum, kök, badrum och vardagsrum. Blått är en inredningstrend som är här för att stanna ett tag till! 

 

5. Minimalistisk konst

En stor trend vi redan sett börja komma under detta år är den minimalistiska konsten. Att inreda väggar är viktigt för helhetskänslan av rummet, men under 2021 kommer konsten att smälta in i interiören. Linjekonst har blivit stort, och vi älskar denna väggtrend. Mindre är mer! 

Läs också: 5 inredningstips till väggen

6. Installationer med speglar i alla former

Speglarna är här för att stanna. Du vet väl att speglar får rummet att se större ut? Vi älskar att se olika vägg-konstellationer av speglar, det går verkligen att låta fantasin flöda i både upphängning, spegelkombinationer och placering. 
Av Mathilda Alm

Dela:

Lades precis till i Önskelistan:
Min Önskelista
Du lade precis till den här produkten i Varukorgen:
Gå till Kassan