Det är inte alltid lätt att veta vad man ska göra med de tomma väggarna efter att alla “stora” möbler som exempelvis soffa, säng och köksbord är på plats. Tomma väggar kan göra att hemmet ser opersonligt ut, så försök att få in din inredningsstil även på väggarna! Det finns massor av olika varianter som du kan inspireras av. Vi ger dig våra fem trendigaste tips!

1. Speglar på väggen
En spegel är både snyggt och gör att rummet ser större ut, men det är också supertrendigt just nu! Den klassiskt runda har vi sett i de flesta svenskars hem, och wow vad vi älskar den! Denna från Caroline Ek har en tunn svart ram, fint på alla väggar!


Vägghängd spegel från Caroline Ek >>

 2. Hyllor med inredning på
Hyllplan, vägghyllor eller tavellister är perfekt för dig som både vill få upp fina inredningsdetaljer och tavlor på väggen. Här kan du låta fantasin flöda fritt för att få till en härlig mix av inredning. Vi gillar denna från Louise Smærup Design, där du får både bokhylla och vägghylla i ett. Snygg och praktisk!


Vägghängd hylla- och bokhylla >>

3. Lampor med attityd
En stor golvlampa kan få många blickar på sig. Välj en pampig eller varför inte en med mycket detaljer? Eller varför inte hänga flera mindre lampor i olika höjder, här får du både till mysig stämning och vacker inredning. Belysning behöver inte endast vara praktisk, låt den även vara en del av din inredning!


Lampskärm från Koziol, finns i olika storlekar >>


Taklampa Chimes i ek från UMAGE >>

 4. Tavelvägg
En tavelvägg slår aldrig fel. Det är både vackert att titta på och sätter prägel på ditt hem. Variera motiv och storlekar för att skapa dynamik på väggen. Och var inte heller rädd för att byta ut motiven i din tavelvägg! Posters är ett bra sätt att komma lite billigare undan när du vill kunna byta ut inredningen på väggen.


Majvillan poster Follow your Rainbow >>


Alfons Åbergs posters, set om tre stycken >>

5. Luta en stor tavla mot väggen
Om du inte vill göra hål i väggen så kan en annan lösning vara att ställa en stor tavla på golvet som istället lutar mot väggen. Pampigt och iögonfallande!


Poster The Plant no. 3 från Jörgen Hansson Art >>