Fri frakt på köp över 799 krÖppet köp 14 dagarKöp nu betala sen

Presenttips!

Mitt Konto

Önskelista

Kontakta oss

Köpvillkor

Inspiration


Fri frakt över 799 kr

Öppet köp 14 dagar

Köp nu betala sen

Är det dags att inreda barnrummet med lite nytt inför våren? Hos oss på peaceofhome.se hittar du all inredning till de allra minsta, men även till de lite större barnen. Det kan vara svårt att veta hur man bör inreda bäst till det lilla rummet, men det behöver inte alls vara krångligt. Här har vi samlat några av våra favoriter till barnrummet, både när det kommer till varumärken och produkter.

Majvillan är ett varumärke som skapar produkter utifrån tankesättet att de ska vara både hållbara och skapade på ett miljövänligt sätt. Den vackra och lekfulla designen som finns i både textilier, tapeter och posters har blivit väl uppskattade världen över och vi förstår verkligen varför. De mjuka färgerna, alla lekfulla mönster och det härliga materialet gör att vi vill inreda varje barnrum med Majvillan! Låt dig inspireras av några av våra favoriter nedan, men glöm heller inte att kika in hela Majvillans sortiment hos oss! Du kommer garanterat att hitta en favorit.


BAMBU GRÅ tapet, non woven easy up-tapet med koalor >> 

En fantastisk tapet till barnrummet, lekfullt och roligt med sköna naturfärger!


Påslakanset för enkelsäng >>

Detta påslakan är tillverkat i 100 % ekologisk bomull, bra för både barn och miljö!


Kuddfodral med fint motiv >>

Detta kuddfodral är även det tillverkat i 100 % ekologisk bomull. Fint som dekoration i barnsängen, eller helt enkelt på golvet där det spenderas mest lektid!


Poster i storlek 50x70 cm >>

Denna poster är målad av Charlotta Sandberg, grundaren bakom Majvillan. Den är tryckt på ett miljöcertifierat tryckeri - hur bra?

Ett annat varumärke vi tycker om i barnrummet är kvalitetsmärket Koziol. Med den tåliga och giftfria plasten är deras produkter perfekt för barn i alla åldrar! Du vet väl att alla deras produkter går att köra i diskmaskinen? Våra favoriter är deras olika förvaringslösningar.


Koziol förvaringslåda, finns i olika färger >>


Rund förvaringsbubbla, att hänga upp på vägg eller medhörande krok >>

För mysiga lässtunder eller framför barnprogram kanske denna saccosäck/sittsäck från Sitting Bull är något för ditt hem? Låt den bli en snygg inredningsdetalj i barnrummet samtidigt som den är rolig att leka med och bekväm att sitta på! Finns självklart flera olika varianter så att du ska hitta favoriten till just ditt hem.


NORA Saccosäck lejon >>

Glöm inte att vi har fri frakt över 499 kr! Så handla dina favoriter redan idag, oavsett om det är till barnrummet eller till dig själv. Happy shopping!

Av Mathilda Alm

Dela:

Lades precis till i Önskelistan:
Min Önskelista
Du lade precis till den här produkten i Varukorgen:
Gå till Kassan