Marmor är fortfarande glödhett i inredningen, det är en trend som sitter i och som vi verkligen älskar. Det fantastiska med marmor är att varje produkt blir unik då marmorstenen har olika skiftningar och färgnyanser. Det är ett material som passar i varje hem! Hos peaceofhome.se hittar du massor av trendsättande marmorprodukter.


Kraljevic Design, DINING ROUND matbord i marmor >>

Det här matbordet i marmor med plats för fyra personer passar i varje hem för mysiga middagar. Välj mellan olika varianter av marmorskivor och underreden för att få ett marmorbord som passar just dig och ditt hem.

Tips! Rengör ditt marmorbord på rätt sätt, för om du tar hand om bordet så kan det hålla i hur många år som helst. Om du spiller något så är det viktigt att det torkas upp på en gång, och använd helst inga sura rengöringsmedel som kan slita på marmorstenen. Se till att ha praktiska glasunderlägg för att skydda bordskivan, så kommer det att hålla sig fint år efter år!


Svensk Marmor, ljusstake i vit marmor >>

Vi älskar kombinationen av marmor och mässing som inredningsdetaljer - håller du med? Den vackra marmorerade stenen tillsammans med blank mässing gör sig så otroligt bra ihop. Mixa & matcha med olika ljusstakar, glasunderlägg, brickor eller prydnadssaker. Det blir en snygg touch på inredningen på vardagsrumsbordet eller på sidobordet!


HEMERA förvaringsask med guldfärgad knopp Greek Key >>

Vill du ha en fin förvaringsask vill vi rekommendera dessa med en kristallknopp eller guldknopp. Asken är perfekt till förvaring av mindre saker, som exempelvis hårspännen eller smycken. Alla produkter från Svensk Marmor är tillverkade i högsta kvalité med tidlös design, så att du kan matcha produkterna med varandra, eller med den övriga inredningen i ditt hem.

Du som vill ha glasunderlägg med det lilla extra får verkligen ta och kika in dessa fantastiska underlägg med strass på. Glasunderläggen levereras i 4-pack i en snygg kartong, så om du vill ha en bra gå-bort-present är dessa perfekta, eller om du själv behöver skydda bordet med snygga och praktiska glasunderlägg!