Presenttips!

Mitt Konto

Önskelista

Köpvillkor

Inspiration


Fri frakt över 799 kr

Öppet köp 14 dagar

Köp nu betala sen

Samarbeta med oss

Peaceofhome.se är en webbutik som erbjuder ett brett sortiment av inredning och möbler till hela hemmet. Vårt sortiment är noga utvalt med fokus på kvalitet och skandinavisk, tidlös design. Det är inredning och möbler du vill komma hem till, helt enkelt.

office
  • Se era produkter på vår hemsida? 

    Vi letar ständigt efter nya samarbetspartners och siktar hela tiden mot att utveckla webbutikens sortiment! Är du en designer, tillverkare eller leverantör av produkter som du tror skulle passa in i vårt sortiment? Tveka inte att höra av dig till oss på sales@peaceofhome.se.

  • Driver du en hemsida eller blogg med inriktning mot t.ex. inredning / hem och vill promota oss? Bli vår affiliate via populära, svenska affiliate-nätverket Adrecord.

    Registrering av ett affiliate-konto är givetvis helt kostnadsfritt och utan förpliktelser! Du får provision på all försäljning du förmedlar. Läs mer här.

  • Är du en influencer? Driver du ett socialt mediekonto eller en inredningsblogg och vill promota våra produkter? Bli vår influencer via Interlaced här. Registrering av ett konto är givetvis helt kostnadsfritt och utan förpliktelser! Du får provision på all försäljning du förmedlar. Läs mer genom att klicka här.

Vad några av våra kunder tycker

Läs fler recensioner här.

Lades precis till i Önskelistan:
Min Önskelista
Du lade precis till den här produkten i Varukorgen:
Till Kassan