Integritetspolicy

Integritetspolicy

Vi värnar om din integritet och vill att du ska känna dig trygg med att handla på peaceofhome.se! Vi strävar alltid efter att agera utifrån gällande lagar och regler som rör personuppgiftsskydd och vill ge dig som kund största möjliga transparens och information om våra rutiner och processer. Nedan beskriver vilken slags information vi samlar in och hur denna används.

Peaceofhome.se drivs av Auriga Web Solutions. Auriga Web Solutions, 831103-0269, Frövigatan 8 (endast kontor, ej kundmottagning eller butik), 124 70 Bandhagen, Sverige, hello@peaceofohome.se, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR (General Data Protection Regulation eller Dataskyddsförordningen på svenska) rätt att få veta vilken information som vi har registrerad om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort (med vissa begränsningar, som när exempelvis bokföringslagen har företräde rent juridiskt). Kontakta oss för mer information.

 

Vad menas med personuppgifter?

Med personuppgifter menas information som kan knytas till en enskild person.

 

När bearbetar vi dina personuppgifter?

Vi samlar in personuppgifter när du genomför ett köp, använder vår webbplats, är i kontakt med vår kundtjänst eller på något annat sätt interagerar med oss. Det huvudsakliga syftet med denna insamling är att ingå köpeavtal med dig som kund eller att på andra sätt förse dig med produkter, tjänster, information och erbjudanden.

 

Vilka uppgifter samlar vi in?

Peaceofhome.se sparar nedan uppgifter om dig som kund hos oss:

Namn
Adress
Telefonnummer
E-postadress
Portkod (i de fall det är angivet)
Orderhistorik
IP-adress
Information om din användning av Peace of home's webbplats
Information om produkter och erbjudanden du visat intresse för och hur du interagerat med våra nyhetsbrev

     

    Varför behandlar vi dina personuppgifter?

    Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna:

    -Tillhandahålla varor, tjänster och fullgöra våra förpliktelser gentemot dig i samband med ditt köp.
    - Hjälpa dig som kund när du kontaktar vår kundtjänst.
    - Ge dig attraktiva och relevanta erbjudanden och förbättra din upplevelse som besökare på vår webbplats och när du lagt beställning på vår sajt.
    - Fullgöra åtaganden i samband med hantering av garanti- reklamations- och returärenden.
    - Utveckla våra tjänster, produkter och erbjudanden så att de blir mer attraktiva för dig som kund.
    - Följa vid var tid gällande lagstiftning.

       

      Rättslig grund för insamling av personuppgifter

      Samtlig insamling av personuppgifter som utförs av peaceofhome.se görs baserat på rättsliga grunder. Uppgifterna kan dels behandlas som ett led i att vi genomför vårt åtagande till dig som kund i samband med köp och därigenom fullgöra avtal som ingåtts. Uppgifterna kan komma att bli behandlade med stöd av ditt specifika samtycke, som behöver vara frivilligt och med förståelse för innebörden för att det ska ge rättslig grund. För att kunna personalisera din upplevelse på vår webbplats och göra innehållet relevant samlas information in om ditt beteende på webbplatsen.

      I vissa fall kan dina personuppgifter bli behandlade utifrån en intresseavvägning, vilket exempelvis kan innebära en analys av ditt beteende på vår webbplats för att ge dig en skräddarsydd upplevelse.

      Slutligen kan personuppgifter komma att insamlas och behandlas för att peaceofhome.se ska kunna fullgöra rättsliga förpliktelser och följa lagstadgade krav.

       

      Lagring av och tillgång till personuppgifter

      Peaceofhome.se lagrar de uppgifter vi samlat in om dig under så lång tid som krävs för att vi ska kunna fullfölja våra förpliktelser gentemot dig avseende de ändamål som de samlades in för. De kan dock komma att lagras längre tid än så i de fall som det finns lagstadgade krav på peaceofhome.se som så kräver eller då bolagets rättsliga intressen förutsätter förlängd bearbetning.

      Personuppgifter behandlas strikt konfidentiellt inom peaceofhome.se och kan komma att vidarebefordras till tredje part enbart i samband med vi uppfyller våra åtaganden gentemot dig och fullgör de ändamål som uppgifterna samlats in för. Det kan exempelvis vara i samband med transport av dina varor, till mediapartners i samband med distribution av vår marknadsföring eller för att hantera betalningen av dina varor.

      Vi kommer aldrig att vidarebefordra dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål utanför peaceofhome.se eller Auriga Web Solutions. Dina uppgifter kommer heller inte att säljas till tredje part utan ditt tillstånd.

      Dina personuppgifter lagras enligt högsta tekniska säkerhetsstandard och vi har organisatoriskt vidtagit åtgärder och infört rutiner för att säkerställa att de data vi fått tillgång till inte hamnar i fel händer.

       

      Cookies

      Peaceofhome.se använder sig av cookies och andra liknande tekniker för att kunna mäta och förstå hur vår webbplats används. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information för att hjälpa webbutiken att identifiera och följa användare.

      Cookies finns som sessionscookies och som cookies som lagras permanent på din dator. Under tiden för ditt första besök i webbutiken blir din webbläsare tilldelad en sessionscookie som är unik och som används för att inte blanda ihop dig som användare med andra användare. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.

      För att kunna använda webbutiken bör du tillåta cookies i din webbläsare. Denna typ av cookie används enbart för att ge dig som besökare en bättre upplevelse och support och lagrar inga personliga uppgifter om dig.

      Cookies kan raderas. I denna webbutik används cookies exempelvis för att hålla koll på din kundvagn, dina inställningar och vilka sidor du besökt för att kunna ge dig en bättre kundupplevelse och support. Tredjepartsaktörer, som exempelvis Google, kan komma att använda dessa cookies för att bland annat visa relevanta annonser från peaceofhome.se. Läs mer om Googles policies för personuppgiftshantering här.

      Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
      Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
      Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] kvar.
      Lägg till i ÖnskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista
      Varukorg
      Fri frakt för köp över 799 kr
      [money] kvar till Fri frakt!*
      Grattis, du får Fri frakt!*

      Din Varukorg är tom.

      Fortsätt handla

      Lägg till meddelande Redigera meddelande
      Beräkna frakt
      Lägg till rabattkod

      Beräkna frakt

      Lägg till rabattkod

      Rabattkoden aktiveras i Kassan