Hej och välkommen till peaceofhome.se! Vi har nu bytt namn från SovrumsShoppen.se till peaceofhome.se. Vi är otroligt peppade och glada och hoppas på att du fortsätter att hänga med oss här inne på den nya sajten!

SovrumsShoppen.se var från början en renodlad webshop för sovrumsinredning, där du kunde handla allt till ditt sovrum. Men ju mer tiden gick så insåg vi att vi älskar all typ av heminredning! Vi vill att alla ska kunna komma hem till ett hem som de älskar, och därför började vi smyga in mer produkter här på sidan som inte endast hörde hemma i sovrummet. Därför kände vi att 2019 skulle bli en nystart för hela sidan.

Peaceofhome.se är en mer utvecklad version där du hittar personlig inredning och möbler till hela ditt hem. Nytt för hemsidan är att du nu enkelt kan klicka dig in till de nya kategorierna Barnrum samt Kök & Dukning. Några nya funktioner är att du nu kan skapa en önskelista med dina favoritprodukter (klicka bara på hjärtat bredvid en produkt). Vi har också lagt till en filtreringsfunktion som gör att du kan hitta dina favoriter mycket snabbare. Du kan även filtrera bland produktsidorna på bland annat produkttyp, pris och varumärke. Smidigt, eller hur?

Vi vill självklart fira nylanseringen med dig genom att välkomna dig som hittat hit med en lanseringsrea! Vi har sänkt priset på HELA sortimentet. Du kan alltså fynda flera av våra favoriter och storsäljare till kanonpriser, rean är igång hela vägen till och med den 3 februari.

Vi hoppas att du gillar den nya sidan lika mycket som vi gör! Glöm inte att följa oss i sociala medier för senaste nytt, kampanjer och mycket mycket mer.