Fri frakt på köp över 499 krÖppet köp 14 dagarKöp nu betala sen

Ett nytt varumärke hos oss på peaceofhome.se är Louise Smærup Design! Louise Smærup Design är en av de superpopulära danska varumärkena som gör sig fantastiskt bra i de flesta hem tack vare sin minimalistiska och eleganta design. Louise Smærup började arbeta som konstnär redan 1999. Produkterna är inspirerade av mångfalden i den skandinaviska naturen. Formerna, motiven och kontrasterna återspeglas i den tidlösa designen. Produkterna är många och det är inte svårt att hitta en favorit!


Skärbrädan i ek finns i flera olika utföranden och passar både till matlagning och ostbrickan. Skärbrädan som är tillverkad utav massiv ek är rustik och passar i köket med den nordiska inredningen. Mixa & matcha med de övriga skärbrädorna, och låt de stå framme som en exklusiv inredningsdetalj i köket!


Vi älskar posters, det är en fantastisk inredningsdetalj i vardera hem och det går att mixa & matcha precis som man själv vill. Postern ovan är en av våra favoriter från Louise Smærup Designs kollektion, men det finns otroligt många fler posters att välja på. Kika gärna in
hela sortimentet av posters, du kommer garanterat hitta några favoriter som kommer göra sig toppen till tavelväggen!

Blombord / sidobord >>

Med enkel och tidlös design passar blombordet in i vilken inredningsstil som helst. Du kan självklart ha allt från böcker, ved, ljus och tidskrifter i blombordet, men vill du matcha det lika snyggt som på bilden så kan du mixa och matcha med de olika vaserna från Louise Smærups Design.

Handgjorda vaser i olika storlekar >>

Vaserna är skapta med en matalliknande glasering som skiftar i svart, brunt och blått. Supersnyggt tillsammans med gröna växter som ger hemmet extra liv!

CANVAS sittpuff grå >>

Sittpuffen från Louise Smaerup Design i den gråtonade färgen är en perfekt inredningsdetalj och extra sittplats i hemmet. De är stapelbara och är därför extra smidiga för dig som bor lite mindre! Bjud över dina gäster för en trevlig stund, och när de har gått kan du enkelt förvara sittpuffarna på varandra. Puffen finns i olika storlekar för att du ska kunna köpa just din favorit!

Glöm nu inte att följa peaceofhome.se i sociala medier! Snart är det Black Friday och självklart kommer vi att ha fantastiska erbjudanden. Missa inte det!

Av peaceofhome.se Blogg

Dela:

Lades precis till i Önskelistan:
Min Önskelista
Du lade precis till den här produkten i Varukorgen:
Gå till Kassan