Ett nytt varumärke hos oss på peaceofhome.se är Louise Smaerup Design! Louise Smaerup Design är en av de superpopulära danska varumärkena som gör sig fantastiskt bra i de flesta hem tack vare sin minimalistiska och eleganta design. Louise Smaerup började arbeta som konstnär redan 1999. Produkterna är inspirerade av mångfalden i den skandinaviska naturen. Formerna, motiven och kontrasterna återspeglas i den tidlösa designen. Produkterna är många och det är inte svårt att hitta en favorit!


Skärbräda i ek >>

Skärbrädan i ek finns i flera olika utföranden och passar både till matlagning och ostbrickan. Skärbrädan som är tillverkad utav massiv ek är rustik och passar i köket med den nordiska inredningen. Mixa & matcha med de övriga skärbrädorna, och låt de stå framme som en exklusiv inredningsdetalj i köket!


ENJOY BLUE poster 30x40 cm >>

Vi älskar posters, det är en fantastisk inredningsdetalj i vardera hem och det går att mixa & matcha precis som man själv vill. Postern ovan är en av våra favoriter från Louise Smaerup Designs kollektion, men det finns otroligt många fler posters att välja på. Kika gärna in hela sortimentet av posters, du kommer garanterat hitta några favoriter som kommer göra sig toppen till tavelväggen!


TWIST dagbädd - Grå med svart järnram >>

Med enkel och tidlös design passar dagbädden in i vilken inredningsstil som helst. Sitt eller ligg på den, placera kuddar och plädar på den. Perfekt i både hall, sovrum eller vardagsrum!


Handgjorda vaser i olika storlekar >>

Vaserna är skapta med en matalliknande glasering som skiftar i svart, brunt och blått. Supersnyggt tillsammans med gröna växter som ger hemmet extra liv!


Sittpuffar i olika färger och storlekar >>

Sittpuffarna från Louise Smaerup Design är perfekta inredningsdetaljer och ger extra sittplats i hemmet. De är stapelbara och är därför extra smidiga för dig som bor lite mindre! Bjud över dina gäster för en trevlig stund, och när de har gått kan du enkelt förvara sittpuffarna på varandra. Puffarna finns i olika storlekar för att du ska kunna köpa just din favorit!

Glöm nu inte att följa peaceofhome.se i sociala medier! Snart är det Black Friday och självklart kommer vi att ha fantastiska erbjudanden. Missa inte det!