De allra bästa julklapparna är ju de som vi kan använda länge. Att få inredning i julklapp är därför alltid uppskattat! Det finns vissa saker man inte kostar på sig själv, och det är ju då en perfekt möjlighet att överraska någon du tycker om med inredningsdetaljer i julklapp!

Hos oss hittar du både inredningsdetaljer som är fina att titta på, men även praktiska och användbara tillbehör som underlättar vardagen i alla hem. Det finns något i alla smaker, oavsett om det är någon som har tycke för inredningsdesign eller för den som är mer praktiskt lagd. Vi har samlat ihop några bästsäljare här på peaceofhome i olika prisklasser som passar både till julklappsleken och till den du håller lite extra kär.

 

Julklappar under 200 kr

Julklappsleken finns i många varianter och passar de flesta hushåll eftersom julklappen inte behöver kosta så mycket. Inredning är självklart perfekt till julklappsleken 2020 eftersom det fungerar till alla, oavsett ålder! Nedan listar vi smarta prylar och fin inredning som definitivt kommer uppskattas. Här hittar du alla julklappar under 200 kr.

Termosmugg, perfekt till alla tillfällen!


Ett knivblock är både praktiskt och snyggt i köket.


En matkasse i tyg är den perfekta julklappen i julklappsleken. Ingen vill ju glömma matkassen nu när plastpåsarna i matbutikerna kostar några kronor mer än innan. Denna går att använda om och om igen! 


Doftljus fungerar alltid! Det är den perfekta julklappen, speciellt till julklappsleken.

Detta durkslag är snyggt och praktiskt. Tips: slå in den i en extra stor kartong eller med något tungt, så kanske det blir just din julklapp alla slåss om under julklappsleken 2020!

 

Julklappstips som vi älskar

Vi har massor av inredning som är roliga att ge bort, och ännu roligare att få! Nedan listar vi både smarta, roliga och fina prylar som vi helt enkelt älskar. 

Julklappen till den som älskar att resa! Här kan personen sätta en pin på varje resmål som den besökt. Denna karta är både vacker att titta på samtidigt som den fungerar som en anslagstavla, det går alltså att sätta upp både foton och nålar på kartan. Fyll den med bilder från ditt favoritställe i Europa eller nåla fast flygbiljetten från resan till Asien! Denna karta är en vacker inredningsdetalj i alla hem.

 En av våra bästsäljare: MR WATTSON från Piffany Copenhagen finns i flera färger. Benen går att böja så att den kan placeras på olika sätt och i olika formationer. Perfekt belysning och en rolig julklapp att få.


Om du vill ge något större än ett doftljus - titta här! En Aroma Diffuser är både vacker och behaglig i alla hem. Den renar luften som blir behaglig för både människor och växtligheter, och med doftoljor så kommer hemmet dessutom att lukta extra behagligt. I detta paketpris ingår tre doftoljor men det går också bra att använda Aroma Diffusern utan doftolja.


KREAFUNK har otroligt snygga mobiltillbehör som är stilrena och funktionella. Dessa hörlurar är båda snygga att titta på samtidigt som de låter dig lyssna på musik, podcast och ljudböcker ostört i flera timmar En julklapp som passar alla helt enkelt!


 Det finns många festligheter att skåla in - och snart är det även nyår! Passa på att införskaffa dessa tåliga champagneglasen i giftfri plast från Koziol. Glasen kommer i 6-pack och är okrossbara, helt perfekt för tolvslaget när det skålas för fullt! 

 
Vi säljer också presentkort om du helt enkelt vill låta personen välja helt fritt här i webbshopen. Lycka till med julklapparna! Och du, glöm inte att man faktiskt får köpa en julklapp till sig själv också!