Förbered dig inför vårens och sommarens utomhusaktiviteter med produkterna från det tyska kvalitetsmärket Koziol! Vi listar några av de bästa användningsområdena för deras produkter i giftfri, återvinningsbar termoplast utan melamin och BPA som tillverkas i deras egen fabrik i Odenwald, Tyskland. De återanvänder dessutom alla rester från produktionen, inget går till spillo! Deras serie ORGANIC innehåller dessutom cellulosafiber vilket gör dessa produkter till 100 % nedbrytbara. Koziol är helt enkelt det miljövänliga valet för dig som vill förenkla vardagen men inte tumma på kvaliteten eller designen i ditt hem eller på resande fot!

Duka utomhus med servis i okrossbar plast

Att fika eller äta utomhus eller utanför hemmet behöver inte innebära fula serviser i plast som dessutom innehåller gifter eller känns farliga för barn. Koziols produkter för dukning och kök är perfekta för alla slags måltider där du vill kunna skapa en fin stämning men utan risk för att något ska tappas och gå sönder; på utomhusfesten, campingen, i båten eller till måltiden i trädgården. Deras produkter är alla gjorda av så kallad termoplast, helt giftfri utan BPA och melamin som är helt säkra för barn att använda utan att de får i sig plastrester eller gifter (detta inkluderar även säker uppvärmning och nedkylning). I princip alla produkter kan även användas i t.ex. microvågsugn utan problem i temperaturer upp till 85 °C.


Njut av kall dryck varma dagar utomhus med CRYSTAL Karaff 1,6 L och CRYSTAL L Högt glas.


Duka upp middagen eller lunchens sallad med vackra CRYSTAL Skål L och CRYSTAL Salladsbestick.


Använd CLUB NO. 7 Snapsglas i giftfri plast under festen för att slippa krossat glas! Perfekta t.ex. på midsommarfesten, bröllopet, födelsedagsfesten eller kräftskivan!


Less is more! Duka fint ute eller inne med stilrena och okrossbara CLUB TallrikCLUB Djup tallrik och KLIKK ORGANIC Bestickset - allt i återvinningsbar giftfri plast från Koziol.

Ska du på utflykt eller ha picknick? Såhär tar du med mat & dryck med stil!

När vi är iväg på utflykt eller picknick är stunden då vi ska äta eller dricka något gott själva höjdpunkten på hela dagen, det skulle nog de flesta hålla med om! Att kunna duka fram den medhavda matsäcken eller picknick-korgen på ett fint och trevligt sätt förgyller din upplevelse mer än du tror. Koziol har de perfekta matlådorna, bestickseten och muggarna för alla slags äventyr eller när du ska ta med lunchmaten till jobbet eller göra i ordning barnens mat till skolutflykten.


KLIKK ORGANIC Bestickset är ett mycket smart och praktiskt bestickset med kniv, gaffel och sked som knappt tar någon plats alls när det är ihopsatt! Finns i fyra olika färger här.


OASE ORGANIC Vattenflaska 425 ML passar stor som liten och är perfekt när du är på språng närhelst du blir törstig! Tillverkad i 100 % giftfri, återvinningsbar och nedbrytbar termoplast är denna flaska din bästa vän när du behöver fylla på med vätska.


Ta med dig din favoritmat överallt med PASCAL L ORGANIC MatlådaPASCAL S ORGANIC MatlådaKLIKK ORGANIC Bestickset och AROMA TO GO 2.0 ORGANIC Isolerad termosmugg med lock.


Ta med dig en god sallad eller annan mat i den extremt praktiska och fina CLUB ORGANIC Bento box / Matlåda med totalt tre olika fack för mat; huvudlådan, locket samt den medföljande lilla burken för t.ex. dressing eller soya.

Njut av dryck vid poolen, i ditt hemmaspa eller i bastun

Oavsett om du har tillgång till en pool, bastu, vedeldad badtunna eller helt enkelt bara vill ta något gott att dricka i bubbelbadet hemma kan vanliga glas vara besvärliga att både använda och förflytta. Risken att välta ett glas i dessa sammanhang är ganska överhängande och att få glassplitter i foten är inte så skönt! Istället är det absolut bästa tipset att använda Superglas från Koziol. Dessa giftfria, okrossbara glas i plast är inte bara oerhört hållbara utan även fina att titta på. Njut av ett glas gott vin, champagne, juice eller bara vanligt vatten i dessa glas som håller i år efter år. Passar lika bra inne som utomhus! Tips - Köp till de giftfria sugrören i stabil plast från Koziol, 20 cm eller 27 cm, som kan återanvändas upp till 1000 gånger och rengörs enkelt med medföljande borste.

Njut av svalkande drycker när du badar eller bastar! På bilden syns CLUB NO. 3 LongdrinkglasCLUB NO. 6 Longdrinkglas samt CHEERS Sugrör 27 cm.


Gör poolhänget, middagen eller festen lite roligare med champagneglas med print med positiva och roliga budskap! Några exempel är champagneglasen You are my sunshineLove 2.0 och Selfiequeen.