Budget vs. lyx

Något som vi verkligen gillar med sovrumsinredning är att du kan hitta dina favoriter i alla prisklasser. Det finns något för alla smaker oavsett om du vill lyxa till det eller hitta snygg designinredning till låga priser. På peaceofhome.se hittar du all typ av inredning till sovrummet och vi vill dela med oss av våra bästa budget- och lyxfavoriter!

Sänggavlar

En sänggavel kan lyfta hela sovrummet. Det känns både mer inrett, kan dämpa ekot och visst får rummet en mer wow-faktor? Vi har ett stort utbud av sänggavlar att välja bland, men vill du spana in våra favoriter så är det dessa!

Budget:

Lyx:

Taklampor

Att välja taklampor kan vara svårt eftersom det finns så många att välja bland. Känner du igen dig? Vi tycker att runda taklampor passar i alla sovrum, det ger ett mjukt intryck oavsett vilken stil du väljer att gå för.

Budget:


Lora vit lampskärm 45 cm >>

UMAGE är känd för sina klassiska lampor i en prisklass som alla har råd med. Lora är den vita lampskärmen som passar i alla rum. Häng den ovanför sängen eller ovanför soffbordet - de blombladsformade bitarna ger både ett fantastiskt ljus till hela rummet!

Lyx:


Mauritz Takkrona >>

Det svenska kvalitetsmärket PR Home har över 35 års erfarenhet av lampor & heminredning. Denna lampa är mycket estetiskt tilltalande och passar överallt!

Sidobord

Ett sidobord är bra i alla rum, kanske för den gröna växten eller en plats att ha kaffekoppen på? Ett sidobord är bra till mycket och finns i alla prisklasser!

Budget:


En klassisk brickbord från
Smadi Design som fyller sin funktion. Placera den i vardagsrummet, sovrummet eller varför inte i badrummet? Brickbordet finns i flera färger och storlekar och är både funktionellt och snyggt!

Lyx:


Coco Long Leg Double - Sidobord med hylla >>

Maximera stilfullheten detta sidobord från Caroline EkBordet passar in i de flesta hem tack vare sin stilrena design.

Glöm inte att följa oss i sociala medier för att inte missa erbjudanden, kampanjer och nyheter!