Fri frakt på köp över 499 krÖppet köp 14 dagarKöp nu betala sen

Tre lampfavoriter just nu

Nu i slutet av september märks det att hösten är på ingång. Det blir mörkare mycket tidigare, så det gäller att du gör dig och ditt sovrum höstredo! Hos oss på peaceofhome.se hittar du mängder av lampor för den optimala sovrumsbelysningen. För när mörkret faller in är det viktigt att du har rätt typ av belysning!

I ett sovrum räcker det oftast inte med att ha en ljuskälla i exempelvis taket. Det är svårt att komma till ro och kunna slappna av med en stark taklampa som ska hjälpa till att lysa upp hela rummet. Inte heller fungerar det att ha mindre lampor vid sängbordet eller på byrån som sovrummets enda ljuskälla för de mörka mornarna när du behöver hitta kläder till dagens lektion eller möte. Att hitta en balans i belysningen där taklampa, bordslampa, golvlampa och vägglampa kompletterar varandra är målet med sovrumsbelysningen!

EOS fjäderlampa från VITA Copenhagen måste ändå vara vår (och er!) favorit. Med de fluffiga fjädrarna är detta den optimala taklampan för sovrummet. Taklampan passar de flesta sovrum eftersom du kan välja bland flera färger och storlekar. Glöm inte att köpa till valfria tillbehör till lampskärmen så att du får en komplett lampa. För du vet väl att du också kan använda fjäderlampan vägghängd eller på golvstativ?


Med väggstativet från
VITA Copenhagen kan du hänga din lampa vart du vill i sovrummet eller hemmet och alla lampskärmar från VITA Copenhagen passar till väggstativet, så att du kan bygga ihop din egen favorit.


Att hänga en lampa i taket eller att placera en på sängbordet är klassiskt för sovrummet. Men vill du inreda ditt sovrum eller hem med lite annorlunda belysning tycker vi att du ska kika in lamporna från
Sompex. Tidlös, modern och estetiskt vacker design beskriver Sompex väldigt bra. Här hittar du belysning som kommer att få ditt hem att kännas mer inrett! Golvlampan Otti gör sig bra i ett hörn i sovrummet för extra mysbelysning, men den fungerar också toppen i hallen eller vardagsrummet. 


På hyllan, sängbordet, byrån eller sänggaveln kan du placera
Mr Wattson, den charmiga lampan i askträ som är lite lik Pixar-lampan. Med böjbara “ben”, “hals” och “huvud” kan du forma lampan som du vill, och placera den där det passar ditt sovrum. Lampan finns också i hela sju olika färger för att du ska kunna hitta din personliga favorit!

Glöm inte att kika in hela sortimentet av belysning. Vi lovar att du kommer att hitta något som faller dig i smaken! 

PS. Du vet väl att vi har 10 % på hela sortimentet just nu? Fynda exempelvis din favoritlampa till och med söndag den 30/9! DS.

Av peaceofhome.se Blogg

Dela:

Lades precis till i Önskelistan:
Min Önskelista
Du lade precis till den här produkten i Varukorgen:
Gå till Kassan