Tre lampfavoriter just nu

Nu i slutet av september märks det att hösten är på ingång. Det blir mörkare mycket tidigare, så det gäller att du gör dig och ditt sovrum höstredo! Hos oss på peaceofhome.se hittar du mängder av lampor för den optimala sovrumsbelysningen. För när mörkret faller in är det viktigt att du har rätt typ av belysning!

I ett sovrum räcker det oftast inte med att ha en ljuskälla i exempelvis taket. Det är svårt att komma till ro och kunna slappna av med en stark taklampa som ska hjälpa till att lysa upp hela rummet. Inte heller fungerar det att ha mindre lampor vid sängbordet eller på byrån som sovrummets enda ljuskälla för de mörka mornarna när du behöver hitta kläder till dagens lektion eller möte. Att hitta en balans i belysningen där taklampa, bordslampa, golvlampa och vägglampa kompletterar varandra är målet med sovrumsbelysningen!

EOS fjäderlampa från UMAGE måste ändå vara vår (och er!) favorit. Med de fluffiga fjädrarna är detta den optimala taklampan för sovrummet. Taklampan passar de flesta sovrum eftersom du kan välja bland flera färger och storlekar. Glöm inte att köpa till valfria tillbehör till lampskärmen så att du får en komplett lampa. För du vet väl att du också kan använda fjäderlampan vägghängd eller på golvstativ?


Willow Wall väggstativ >>

Med väggstativet från UMAGE kan du hänga din lampa vart du vill i sovrummet eller hemmet och alla lampskärmar från UMAGE passar till väggstativet, så att du kan bygga ihop din egen favorit.


Mr Wattson från Piffany Copenhagen >>

På hyllan, sängbordet, byrån eller sänggaveln kan du placera Mr Wattson, den charmiga lampan i askträ som är lite lik Pixar-lampan. Med böjbara “ben”, “hals” och “huvud” kan du forma lampan som du vill, och placera den där det passar ditt sovrum. Lampan finns också i hela sju olika färger för att du ska kunna hitta din personliga favorit!

Glöm inte att kika in hela sortimentet av belysning. Vi lovar att du kommer att hitta något som faller dig i smaken! 

PS. Du vet väl att vi har 10 % på hela sortimentet just nu? Fynda exempelvis din favoritlampa till och med söndag den 30/9! DS.