Nu när sommaren närmar sig börjar vi planera för alla kommande utomhusaktiviteter; grillkvällar, picknick i parken och utflykter till badsjön. Visst har vi en skön tid framför oss! Och efter en lång tid med pandemi är vi nog många som ser fram emot en sommar med mycket umgänge. Peace of Home är mycket stolta över att sälja Koziols fantastiska utekollektion.

Koziol superglas för picknick
Karaff och dryckesglas i hållbart producerad superplast.


De höga glasen
är stabelbara, perfekt för att smidigt packa för picknicken och visst är kristall-looken helt underbar! Det ger en lyxig känsla som många uteglas saknar. I kollektionen hittar du även uteglas för drinkar, öl och vin.

Vill du ha ett hållbart alternativ till vanliga plastglas?

Koziol tillverkar sina plastglas i Tyskland med en egen formula som inte bara är 100% giftfri utan som dessutom är 100% gjord av återvinningsbar plast. I dessa glas hittar du heller inget melamin eller BPA. Dessa glas är verkligen att rekommendera om du vill ha ett bra alternativ för miljön men inte kan tänka dig att kompromissa med det praktiska med plastglas.

Martiniglas i plast
Martiniglas i miljövänlig superplast är lösningen om du är noggrann med din martini. 

Okrossbara och isolerande

Våra fina glas från Koziol är gjorda av vad vi kallar för superglas - de är helt okrossbara så du kan tappa dem i hårda underlag helt utan risk. Perfekt för poolhänget eller på barnkalaset, ställen där du verkligen inte behöver glassplitter. Att investera i dessa glas är ett bra och hållbart val, de kommer att hålla länge. Koziols glas för utomhushäng har också en isolerande effekt som håller din dryck kall 4 gånger längre än ett vanligt glas. Mycket uppskattat en varm sommardag!

CHampagneglas i superplast från KoziolChampagneglas i okrossbar superplast, ett hållbart alternativ till utefesten.