Påsken närmar sig med stormsteg och det är dags att börj tänka på presenter till nära och kära. Det är en tid för glädje och firande och vad kan vara bättre än att ge någon en fin present som förhöjer påskstämningen? Här är några fantastiska påskpresenter från Peace of Home som kommer att göra vilken mottagare som helst glad.

1. Påskägg i stengods

Ett påskägg är en klassisk present som alltid uppskattas. Dessa påskägg i stengods från Affari of Sweden är perfekta för att fylla med godis eller små presenter. Äggen är handgjorda och varje ägg är unikt i utseendet. De finns i två olika storlekar och du kan välja mellan tre olika färger. Togo burken med lock är tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt stengods och finns bland annat i en snygg senapsgul färg som passar utmärkt till påskens festliga och glada stämning. Efter att mottagaren har ätit det som du fyllt den med kan ägget användas som en snygg inredningsdetalj i hemmet. Den passar utmärkt till både vuxna och barn, och är en perfekt present till den som uppskattar både funktion och design.

2. Påskhare i trä

Att ge bort en present till någon man tycker om är alltid en speciell känsla, och påsk är en underbar tid att visa sin uppskattning för de man håller kärt. Om du letar efter en unik och söt present som passar perfekt till påsk, kan vi varmt rekommendera Spring Copenhagen Mini Jumper Hare.

Denna lilla söta haren är tillverkad av trä och har en fin ljusblå färg. Den är handgjord och har en mycket detaljerad design som gör den till en särskilt vacker prydnad. Haren är perfekt att ha på skrivbordet, hyllan eller i bokhyllan, och den kommer garanterat att sprida glädje och leenden till sin mottagare.

3. Påskduk i bomull

Att ge bort en vacker och färgglad bordsduk som Elsa är en utmärkt idé för en påskpresent. Denna bordsduk har en ljusgul färg som passar perfekt till påsken.

Elsa bordsduk är tillverkad av högkvalitativ bomull och har en storlek på 140x220 cm, vilket gör den tillräckligt stor för att passa de flesta bord. Den har en elegant design och finns i flera färger. Ge bort en tidlös duk som kan användas under påskhelgen i många år framöver.

4. Annabelle serveringsfat

Om du letar efter en praktisk och stilren present att ge bort till någon du tycker om under påsken, kan Annabelle serveringsfat i grått vara ett bra alternativ. Detta serveringsfat är tillverkat av högkvalitativ keramik och har en elegant och minimalistisk design som passar perfekt till påskens avslappnade och inbjudande atmosfär. Det gråa serveringsfatet är tillräckligt stort för att rymma en mängd olika påskrätter som exempelvis påskgodis eller småkakor. Dess högkvalitativa konstruktion gör det också till en hållbar och praktisk produkt som kan användas i många år framöver. Serveringsfatet har också en mycket stilren design som passar perfekt i de flesta hem. Dess enkla och eleganta utseende gör det till en mångsidig produkt som kan användas under andra tillfällen än påsken, exempelvis vid andra festliga tillfällen eller middagar.

5. Egg candels

Om du vill ge bort en påskpresent som verkligen fångar påskens stämning, kan våra Egg Candles i vitt och gult vara det perfekta valet. Dessa ljus är tillverkade av högkvalitativ paraffin och har en unik form av påskägg, vilket gör dem till en perfekt present att ge bort till någon som du vill uppmärksamma under påskhelgen. Dessa ljus kommer i en förpackning med fyra stycken och är vackert dekorerade med gula och vita färger. De är också doftfria, vilket gör att de inte stör andra dofter i rummet. Dessutom har ljusen en brinntid på ca 9 timmar, vilket gör dem till en användbar och praktisk present som kan användas under hela påskhelgen.

6. OMOM tygkasse gulrandig


Om du söker en praktisk och trendig påskpresent att ge bort till någon du tycker om kan denna tygkasse Original i gulrandigt mönster vara ett utmärkt val. Denna tygkasse är tillverkad av högkvalitativt bomullstyg och har en snygg och färgstark design som passar perfekt till påskens festliga stämning. Tygkassen i gulrandigt mönster är tillräckligt stor för att rymma en mängd olika föremål som exempelvis matvaror, kläder eller böcker. Den är också enkel att bära med sig tack vare dess bekväma handtag som är designade för att ge maximal komfort och stabilitet.

Det finns många olika presenter att välja mellan när det gäller påsken, men dessa produkter från oss är definitivt några av de finaste. Varje produkt har en fin design som passar perfekt för påsken. Ge någon en av dessa presenter och sprid lite påskglädje!