Att inreda med dofter kan förstärka känslan du vill uppnå för varje rum. Du vet väl att luktsinnet är kopplat till våra känslor? En doft kan framförallt förstärka en viss känsla, men doften kan också framkalla tidigare minnen. Att tillföra doft i hemmet kan alltså skapa positiva känslor och därmed lyfta hela rummet!

Det finns oändligt med dofter till hemmet, så du kan definitivt hitta en doft till varje rum. Rummen i ditt hem har olika syften och därför ska doften förstärka den atmosfär och känsla du vill skapa i rummet. Doft är lika viktig som resten av din inredning - när du väljer färg och form vill du också skapa en viss känsla i rummet. Nedan finner du några av våra favoriter till varje rum just nu!


Aroma Diffuser marmorerad >>

Till sovrummet: Aroma Diffuser!

En doft kan påverka hela ditt humör, bland annat för att bli lugnare och avkopplad. Den känslan vill vi gärna förstärka i sovrummet. Sovrummet är den plats där vi samlar energi för nästkommande dag, där vi finner tid för återhämtning och får en god natts sömn. Till sovrummet rekommenderar vi att du testar denna Aroma Diffuser från Sthlm Fragnance Supplier. En Aroma Diffuser är inte bara vacker att titta på, utan den både ger en härlig doft till rummet genom miljövänliga doftoljor och ger rummet en behaglig inomhusluft.

En torr inomhusluft kan ge dig en torr mun, kliande ögon och hals och andningen kan kännas mer obehaglig. Allt detta kan påverka ditt humör och din sömn, därför vill vi slå ett extra slag för att placera din Aroma Diffuser i sovrummet. Det finns 15 olika doftoljor att välja mellan, så du kan definitivt hitta en doft som passar dig och ditt sovrum! Läs gärna mer om hur det fungerar och fördelarna med luftfuktaren Aroma Diffuser här.


T
ill vardagsrummet: doftljus!

I vardagsrummet vill vi förstärka känslan av lyx och sofistikation. Ett doftljus sprider självklart en doft i hemmet som får oss att känna dessa känslor, men det är också en snygg inredningsdetalj som passar bra på soffbordet, sidobordet, i fönstret eller i hyllan. Dessa doftljus från Sthlm Fragnance Supplier tycker vi är lite extra fina med sitt guldlock! Doftljuset finns i flera olika dofter, men vår favorit just nu är denna med vanilj och pion


Vi vill också rekommendera doftljusen från Jaijas Design. Ljusen kommer i en fin glasburk med lock som gör att du kan bevara doften ännu längre. När ljuset väl brunnit ur kan glasburken diskas ur för att återanvända till något helt annat! Doftljusen finns i olika dofter och antal brinntimmar, här hittar du fler doftljus från Jaijas Design!


Alla doftljus på peaceofhome.se är gjorda i sojavax, ett helt miljövänligt alternativ för doftljus!

Till hallen: doftpinnar!

Hallen är det rum som vi vill ska kännas välkomnande, dock är det inget rum som du och dina gäster umgås i. Att ha doftpinnar är därför ett säkert alternativ när du inte alltid kan ha översikt över tända ljus. Doftpinnarna håller också upp till tre månader! Självklart är också doftpinnarna helt miljövänliga och vegetabiliska.

Doftpinnar Bamboo


Doftpinnar är en uppskattad gåva att ge bort till någon du tycker om, klicka här för att komma till alla doftpinnar.