I sommartider vill vi duka fint oavsett om bordsdukningen sker ute eller inne. Med Sveriges sommarväder gäller det att vara redo för båda regnrusk och solsken, visst känner du igen det? Vi har fått in otroligt fina produkter från Koziol som ser till att sommardukningen blir fantastisk oavsett väder! Koziols sortiment är gjort i ett helt giftfritt och miljövänligt material, de smarta produkterna är tåliga och gör både  vardagen och fest lite smidigare. Produkterna kan både värmas upp och kylas ner utan att ge ifrån sig några farliga gifter - precis så som det ska vara! Vill du se hela Koziols sortiment hittar du det här >>.  

Dukning för alla tillfällen

Glasen från Koziol är perfekta till picnicen, findukningen eller till vardagsmiddagen. Det finns ett glas för varje tillfälle! Vi är lite extra förtjusta i champagneglasen, de finns i flera färger och är perfekt för att skåla in sommarens fina dagar med.


Se champagneglasen här >>

Vill du ha champagneglas utöver det vanliga har Koziol dessa fantastiska glas i sin kollektion CHEERS med olika budskap på vardera champagneglas. Skåla för kärleken i “Love” eller för vänskapen med väninnorna i “GIRL PWR”. Det är också en perfekt present till någon du tycker om, varför inte som bröllopspresent?


Se alla glas med de olika budskapen här >>

Även de allra minsta kan använda de härliga glasen från Koziol. Skulle glasen falla i backen går de inte sönder, och de giftfria plastglasen kommer att kunna användas om och om igen! Det finns flera färger och varianter att välja mellan. Vi tror att de färgglada skulle uppskattas lite extra mycket av barn i alla åldrar! Varför inte till barnkalaset? Inget farligt glaskross kommer att ske och de olika färgerna är perfekt att kombinera med varandra.

Höga glas HÄRLåga glas HÄR.

Fler favoriter från Koziol

Det finns otroligt fina produkter från Koziol som kompletterar din dukning. Gör dig redo för sommarfesten eller kräftskivan till sensommaren! Våra favoriter ser du nedan, Koziols produkter är fantastiska och det är svårt att se att det faktiskt är hållbar och återvinningsbar plast som vi dukar med. Hela kollektionen både känns och ser otroligt lyxig ut!

Alla produkter från Koziol är fria från melamin och BPA. Helt miljövänliga, otroligt hållbara och gjorda av 100 % återvunnen plast. Produkterna tål självklart maskindisk vilket passar dig som vill förenkla vardagen utan att dra ner på den höga designen. Läs gärna mer om Koziol och se fler inspirerande bilder här.

Glöm inte! Du vet väl att du alltid får fri frakt på din order när du handlar för över 499 kr på peaceofhome.se?