Visste du att det finns otroligt många gröna val du kan göra i ditt hem? Hos peaceofhome.se hittar du produkter som kommer att lyfta ditt hem samtidigt som de är lite snällare mot miljön. Här ger vi dig våra bästa tips!

Letar du efter en sänggavel till din säng så vill vi tipsa dig om InBed Sweden som har massor av fina sänggavlar. Denna med knappar, avtagbara kuddar och eklist är ett bra val för dig som vill vara lite snällare mot miljön. Eklisten är tillverkad i svenskt och närproducerad trä, och tyget är i ekologisk bomull som är märkta med EU-blomman. Visst är det fantastiskt?


InBed Sweden
har också otroligt bekväma bäddmadrasser till din säng. Dessa finns också i flera storlekar, och likt alla produkter från InBed Sweden är bäddmadrassen också den tillverkad i ett miljösmart material.


Till InBed Swedens utbud av bäddmadrasser >>

Majvillan är ett svenskt varumärke som skapar produkter utifrån tanken att de ska vara tillverkade på ett miljövänligt och hållbart sätt. I sortimentet finns det allt ifrån örngott, posters, filtar, tapeter och påslakanset. Majoriteten av produkterna är helt ekologiska - visst är det fantastiskt? Några av våra ekologiska favoriter från Majvillan är dessa.


Påslakanset Apple Garden >>


Heydey poster, tillverkad på ett miljöcertifierat tryckeri >>


Tivoli bomullsfilt >>

Vi vill återigen tipsa om de härliga doftljusen vi har inne på lager från bl.a. Jaijas Design. Ljusen är tillverkade i miljövänligt och nedbrytbart sojavax, och glasburken som ljuset kommer i går att använda till något annat när ljuset brunnit upp. Återanvändning när det är som allra bäst!


Doftljus av sojavax med 48 h brinntid >>

Sedan vill vi även lyfta att grön också är en fantastisk färg i ditt hem. Sängkläder, lampor och möbler - det går att ha grönt överallt i alla rum! Våga implementera färg i ett rum om du känner för en förändring. Olika toner av grönt kan lyfta ditt rum på fantastiska sätt, oavsett om du vill ha ett lugnande sovrum eller ett vardagsrum som är trendigt. Gröna inredningstips finns i massor, här kommer några favoriter du inte får missa!


Mr Fredrik, grön lampfot i porslin >>


MR WATTSON - bordslampa i trä >>


CLUB ORGANIC Tallrik 4-pack >>


SMADI Design, mintgrönt soffbord med bricka >>

 
Grön sittpuff i sammet från Silverberg Design >>

Vi på peaceofhome.se hoppas att du som gillar gröna val eller färgen grön fann något du gillade.