Att spendera tid utomhus är det bästa sättet att umgås på i tider som dessa. Vi är otroligt glada att våren är på ingång och att solen också värmer när den ligger på. Helt underbart! Det finns massor av aktiviteter att göra tillsammans utomhus, och nedan ger vi dig våra fem bästa tips för en solig vår- och sommardag.

 

1. Ta en promenad tillsammans

Tänk vad bra det är att kombinera nytta och nöje. En promenad gör dig gott och samtidigt kan du prata med dina nära och kära. Att hålla avstånd är inga problem! Glöm dock inte att dricka ordentligt med vatten när du är ute och går. Ta med dig vattenflaskan för att inte bli uttorkad en varm dag.

Vattenflaska i giftfri plast

OASE ORGANIC vattenflaska från Koziol

2. Yoga utomhus

Hitta en vacker plats där du kan finna lugnet. Kanske vid havet, i skogen eller i trädgården? Ta fram yogamattan och yoga själv eller tillsammans med en vän. Det finns flera fulltaliga pass som du kan följa på exempelvis YouTube om du vill bli guidad i yogan. Perfekt en solig dag!

Yogamatta Wilma & Louise

Yogamatta från Wilma & Louise, finns i flera utföranden

3. Ha en picknick

Visst är picknick ett helt fantastisk påhitt? Att sitta på filtar eller i brassestolar och att äta tillsammans ute är verkligen ett mysigt sätt att umgås på utomhus. Sätt på lite bra musik i bakgrunden, eller njut av lugnet. Detta fungerar som aktivitet för alla åldrar!

Karaff och glas o giftfri plast

Karaff och tillhörande glas i giftfri plast


Portabel och stilren Bluetooth högtalare

Portabel bluetooth högtalare från den danska kvalitetsmärket KREAFUNK

Tallrikar till picnic i giftfri plast

Tåliga och praktiska tallrikar i giftfri plast, finns i flera olika varianter och färger

4. Kolla på en film utomhus!

Vem säger att man måste kolla på en film i soffan? Med lite fantasi och ommöblering kanske ni kan kolla på lördagsfilmen utomhus för omväxlings skull? Det kan både bli roligt och mysigt! Se till att klä på er massor om det skulle bli kyligare på kvällskvisten - och bunkra upp med kuddar, filtar och snacks!

Mysig filt i zebramönster

Filt i zebramönster, även en favorit hos de fyrbenta vännerna!

5. Plantera tillsammans

Odlingssäsongen för växter och grönsaker är lång. Du kan börja tidigt och vissa växter mår bäst på sensommaren. Köp frön, växter och en hel del fina krukor så kan ni tillsammans så och plantera det ni önskar.

Självvattnade kruka att odla i

En självvattnande kruka för tomater, örter, eller växter. Perfekt för dig som också vill kunna odla året om utan ansträngning.

Glöm inte att följa oss på Instagram eller Facebook för att inte missa när nya spännande produkter kommer in till webbshoppen, eller när vi skriver om våra rea-tillfällen!