Det finns enkla knep som inte alls behöver kosta mycket för att få till påskkänslan i hemmet. Exempelvis så kan du plocka ditt påskris ute i naturen, skapa kreativa dekorationer att hänga i riset och måla ägg till dekoration. Men för att få till det med färg och form så kan du även passa på att byta ut kuddfodral, duka med färg och placera vaser i alla rum. Det kommer garanterat göra att du och hela familjen får en riktigt härlig påsk!

 

1. Duka fint med servetter

Oavsett om det blir en mindre påsklunch eller en påskmiddag med familj så är servetter en av de absolut viktigaste på påskbordet. Det är praktiskt och fint - ett smart sätt att få in påsken i hemmet helt enkelt!

Linneservett till påsk

Servetter i linnetyg som du kan använda om och om igen. Finns i flera olika färger.

Bomullsservetter med gula tofsar

Servetter i bomull med fina gula tofsar - perfekt på påskbordet!

Pappersservett att duka med till påsk

För dig som vill vara praktisk har vi självklart pappersservetter från Svanefors.

 

2. Maxa påskriset!

Påskris är nog vår favorit när det kommer till påskpynt. Här kan du dekorera med fjädrar, ägg, färgglada vimplar eller låta det vara precis som det är. Det blir riktigt vackert och magiskt "centerpiece" vid dukningen! Om du pyntar riset kan du alltid låta barnen vara med - en rolig och kreativ aktivitet till påsklovet.

Stilren vas för påskris

En stilren vas som passar alla hem till alla tillfällen!

Vas i glas och trä

Denna vackra vas tillverkad i glas med fina trädetaljer blir perfekt till påskriset. Placera den mitt på bordet för extra wow-faktor!

 

3. Byt ut textilierna i alla rum

Ett roligt sätt att få till påskkänslan är att byta ut textilier. Både filtar, gardiner och kuddar kan snabbt och smidigt piffas till för att få in påsken i ditt hem. Här kan du låta fantasin flöda fritt i vilket färgtema du vill ha, men vi delar med oss av tre favoriter som du kan inspireras av.

Kuddfodral till påsk

Kuddfodral från Majvillan, helt tillverkat i ekologisk bomull.


Gardiner med blommönster

Härligt våriga gardiner som livar upp ditt hem lagom till påsk.


Kökshanddukar i gult till påsk

Härliga kökshanddukar från det gotländska varumärket Suited for life. 100 % ekologiskt linnetyg!

 

4. Tänk på det lilla extra!

Vi har allt du behöver som gör ditt hem lite extra härligt. Vår storsäljare Aroma diffusern är verkligen en produkt som vi rekommenderar till alla, oavsett vem du är eller hur du bor! Det är en luftfuktare som dessutom kan addera härlig doft till ditt hem genom doftoljor. Luften blir renare och är bra för både dig och dina växter. Och visst är det passande att den faktiskt ser ut som ett ägg! Det kan verkligen bli en snackis runt påskmiddagen.

Aroma diffuser

Aroma diffusern finns i två olika utföranden och kan användas både med och utan doftoljor.

 
Påsken är startskottet på våren, och vi har nog aldrig längtat så mycket efter att få påskdekorera hemma! Vilket är ditt bästa påskpynt? Berätta gärna för oss, du hittar peaceofhome på både Facebook och Instagram!