Tycker du om att tända ljus hemma men oroar dig samtidigt för att glömma släcka dem eller för att barn eller husdjur ska komma för nära dem? December månad är den tid på året då flest bostadsbränder äger rum i Sverige och en av orsakerna är levande ljus som lämnats utan uppsikt. Ett tips från oss är att använda verklighetstrogna LED-ljus hemma, ljus som ser ut som riktiga ljus med en ljuslåga som avger ett varmt, stämningsfullt sken!


Uyuni LED-blockljus ser ut som riktiga ljus!

Vi har fått in massor av LED-ljus från det danska varumärket Piffany Copenhagen, närmare bestämt Uyuni LED-ljus. Namnet kommer från saltöknen i Bolivia med samma namn (Uyuni) som är känd för sina kristallklara nätter då stjärnorna strålar mer än någon annanstans på jorden. Dessa LED-ljus reflekterar känslan från de avlägsna galaxerna, rakt in i ditt hem, med sina mjuka fladdrande ljuslågor som lyser upp mörkret och skapar en vilsam och inbjudande atmosfär. Uyuni-ljusen består dessutom av en bas av vax för att likna riktiga ljus och är perfekta för dig som bryr dig om miljön. Genom att använda elektriska ljus minskar du förbrukningen och utsläppen av skadliga kemikalier som frigörs när man använder vanliga blockljus, kronljus och värmeljus.

Placera Uyuni LED-kronljus i ljusstaken och spara både på miljön & plånboken

Dessa LED-ljus används med utbytbara batterier som räcker i hela 120-400 timmar. Uyuni kommer med en patenterad 3D-flamma som består av ett flertal LED-trådar, som tillsammans skapar en otroligt verklighetstrogen ljuslåga i form av en mjukt fladdrande flamma.

Skapa en mysig stämning hemma genom att placera Uyuni LED-kronljus i dina ljusstakar, LED-värmeljus i dina ljuslyktor och LED-blockljus på ett fint fat eller direkt på bordet, fönsterbrädan, hyllan eller sidobordet. Ett tips är att placera 2-4 stycken LED-blockljus i olika höjder bredvid varandra för att skapa en riktigt mysig stämning. Du kan enkelt välja antalet timmar som du vill att ljusen ska lysa samt dimra dem med hjälp av Uyuni fjärrkontroll!


Uyuni LED-ljus avger ett verklighetstroget, varmt sken!