Det danska livsstilsvarumärket KREAFUNK gör det enkelt för dig att inreda hemmet snyggt och med funktionalitet. För här hittar du en mängd av funktionella livsstilsprodukter som sprider glädje genom musik! Musiken måste vara lätt att ta med och därför finner du flera praktiska mindre högtalare i sortimentet, där KREAFUNK inte snålat med den fantastiska ljudkvalitén.

Att våra dagliga redskap och tillbehör blir en del av inredningen är allt vanligare. Inte ska vi behöva gömma undan de produkter som används dagligen! Låt dessa bli en central punkt i din inredning. KREAFUNKS produkter har alla en otroligt elegant design och passar varje hem.


Bluetooth-högtalare aOwl>>

Om du söker en liten högtalare med en stor personlighet och en djärv karisma, så är aOWL Bluetooth-högtalare ett måste. Denna coola och unika högtalare föreställer en uggla och har ett inbyggt batteri som gör det möjligt att ta med högtalaren vart du vill. Bara greppa aOWL i den smidiga läderremmen för att få din favoritmusik att flyga iväg med dig. Vill du ge denna i present så kommer högtalaren i en snygg robust trälåda!


aGlow Bluetooth-högtalare >>

Som namnet kanske avslöjar så har denna portabla högtalare även en fantastisk lampa i sig som gör att det är perfekt de sena sommarkvällarna utomhus eller under en trevlig middag med vänner. Högtalaren är även vattentålig och enkel att bära med sig överallt, smidigt för dig som vill ha med dig musiken överallt. Du kan även ladda din telefon i högtalarens powerbank så att musiken aldrig behöver dö ut - smidigt va?


aGo Bluetooth-högtalare >>

 Vill du få plats med musiken i fickan är det denna högtalare från KREAFUNK du ska ha! Den lilla smidiga högtalaren har en speltid upp emot 15 timmar med enastående ljud. Finns i flera färger så att du kan hitta din favorit!


aHead Trådlösa hörlurar med Bluetooth >>

För dig som vill stänga ute annat ljud eller ha musiken för dig själv bör passa på att kika på dessa trådlösa hörlurar där KREAFUNKS design verkligen lyser igenom. Färgerna är neutrala men designen är en kombination av retro och det moderna. Du kommer inte bli besviken på ljudet i dessa, de är otroligt bra! Med en mindre kontrollpanel kan du styra ljud och byta låt direkt från hörlurarna.


toCharge Powerbank >>

Det är alltid smart att ha en portabel laddare med sig så att din mobil inte ger upp när du lyssnar på bra musik. Dessa snygga powerbanks finns i flera färger och låter din smartphone laddas upp till tre fulla laddningar! 

Vi älskar KREAFUNK och vi hoppas på att även du kan låta dig inspireras till att få in vackra och praktiska produkter in i ditt hem. Musik kan verkligen förstärka en känsla i ett rum - oavsett om det är till en middag med din käraste eller förfest med bästa vännerna! Hela KREAFUNKS sortiment hittar du här!