Fri frakt på köp över 799 krÖppet köp 14 dagarKöp nu betala sen

Vanliga frågor & Svar

Hur går produktionen av fjäderlampan Eos till?

Fjädrarna som används vid skapandet av fjäderlampan Eos är en restprodukt från livsmedelsindustrin i Kina. Istället för att fjädrarna går till förbränning så saneras dem grundligt och återanvänds till denna lampskärm. All fjäderhantering är enligt lag skyldig att dokumenteras och hela processen är garanterat etisk.

 

Jag upplever att fjädrarna är platta på min Eos-lampa?

Det tar 2-4 veckor innan fjädrarna vecklat ut sig helt. Använd hårfön för att forma och göra rent Eos fjäderlampa. Information om detta finns i varje förpackning som skickas ut från UMAGE.

 

Jag upplever att Eos-lampan har en doft, vad skall jag göra?

Alla fjäderlampor har en doft när man packar upp den som kan upplevas olika. Den försvinner efter en kort tid. Är doften riktigt stark efter en tid så tar vi naturligtvis in produkten för kontroll. Vänligen kontakta oss för vidare hantering.

 

Jag ser mörka fläckar på fjädrarna på min Eos fjäderlampa?

Då fjädrarna är en naturprodukt så kan detta förekomma och är sällan så omfattande att det stör produktens design och funktion.

 

Det är glipor mellan fjädrarna på min Eos-lampa?

Detta kan förekomma och hanteras följande. Knäck försiktigt fjädrarna uppåt tills önskad linje nåtts. Använd även hårfön för att ge lampskärmen rätt utseende.

 

Min Aroma Diffuser läcker

Våra Aroma Diffusers är 100 % läckagesäkra. Hålet du ser på sidan nedtill på vattenbehållaren har ingen ingång i Aroma Diffusern så det kan inte läcka därifrån. Om du ändå upplever att din Aroma Diffuser "läcker", beror det på något av följande: 

1. Du har inte satt på glasägget korrekt. Känn alltid så att glasägget sitter helt på den undre plastdelen (vattenbehållaren) så att ingen glipa syns. Aroma Diffusern kommer att gå sönder om glasägget ej är korrekt på. Man kan oftast rädda den om man låter den torka upp och ner i minst 36 timmar. Har din Aroma Diffuser gått sönder på grund av detta gäller tyvärr ingen garanti.

2. Häll aldrig i eller ut vatten på sidan av vattenbehållaren där luftutsläppet är. Detta står tydligt i instruktionerna du får med produkten. Har du ändå gjort detta, kan man oftast rädda den om man låter den torka upp och ner i minst 36 timmar. Har din Aroma Diffuser gått sönder på grund av detta gäller tyvärr ingen garanti.

 

Min Aroma Diffuser slutar fungera efter bara någon timme

Aroma Diffusern stängs av automatiskt när vattnet är slut. Du bör fylla på med vatten till strecket i vattenbehållaren, då kan diffusern vara på i flera timmar innan den stängs av automatiskt.

 

Min Aroma Diffuser ångar inte lika bra längre

Om du tömmer vattenbehållaren är det viktigt att du aldrig häller ut vattnet över lufthålet, detta står även i instruktionerna du fick med när du köpte din Aroma Diffuser. Vatten i lufthålet kan försämra diffuserns kapacitet och i värsta fall förstöra den. Om du tror att du kan ha hällt ut vatten så att det hamnat i lufthålet, stäng av diffusern, dra ur sladden och ta bort glasdelen. Häll ut ev. vatten och ställ vattenbehållaren upp och ner i minst 36 timmar innan du använder den igen. Har din Aroma Diffuser gått sönder på grund av detta gäller tyvärr ingen garanti.

En annan orsak till varför din Aroma Diffuser inte ångar så bra längre kan bero på att du satt fast plastkåpan som sitter i glasägget fel alternativt att den har kivats fast under skakig transport. Detta är väldigt lätt åtgärdat. Gör såhär:

1. Ta glasägget i handen.

2. Känn efter så att plastkåpan sitter löst och man kan även ta av denna del (denna del är helt ihålig).

3. När denna del är borttagen så sitter det nu ett rör i glasägget med en mutter längst upp mot äggets topp inifrån.

4. Känn efter så att denna mutter är ordentligt åtskruvad.

5. När detta är gjort: Sätt tillbaka platskåpan så att den sitter väldigt löst på röret.

Klart! Nu kommer den fungera perfekt och man behöver inte göra om detta igen.

 

Min radiostyrda klocka från NeXtime fungerar inte

Vänligen följ dessa instruktioner för att återställa och få din radiostyrka klocka att fungera.

 

Uyuni fjärrkontroll till mina LED-ljus fungerar inte?

Testa dessa saker innan du kontaktar oss:

1. Kontrollera att den lilla plastbiten som sitter i fjärrkontrollen är borttagen. Den sitter där för att batteriet inte ska slitas ut under transport.

2. Har du satt ljuset i remoteläge? Det finns två lägen på ljusen som styrs via en knapp i botten av ljuset.

Lades precis till i Önskelistan:
Min Önskelista
Du lade precis till den här produkten i Varukorgen:
Gå till Kassan